Hírek
Hírek

ÉLELMISZERBIZTONSÁGI KONFERENCIA, BUDAPEST, 2013. NOVEMBER 7.

ÉLELMISZERBIZTONSÁGI KONFERENCIA

B U D A P E S T, 2013. NOVEMBER 7.

 

A nagy sikerű IFS konferencián Gyémántfokozatú Támogatóként vettünk részt a következő szakmai előadással:

 

"IFS audit és tanúsítás kritikus pontjai – követelmények, eljárások és változások", Szayly Annamária,  IFS vezető auditor, ISACert; Sándor János, ügyvezető igazgató, IFS koordinátor, MERT-CERT Tanúsító Kft.

  • Az auditálási és tanúsítási folyamat szereplői és tevékenységei
  • CCP-k a folyamatban:Company Information Sheet/Céginformációs adatlap (CCP1);Az auditidő kalkulációja (ajánlat, szerződés) (CCP2); Az audit!!! (CCP3);Az audit dokumentáció ellenőrzése (CCP4); A tanúsítvány kiadása (CCP5);
  • IFS Food version 6. szerinti auditok
  • Auditra való felkészülés, audit előkészítése
  • IFS Food v.6 életbelépése óta megjelent változások, módosítások
  • Az IFS Food v. 6 auditok során tapasztalt leggyakoribb eltérések
A konferencián való részvételünk több szempontból is érdekes volt: láttuk, hallottuk a többi IFS tanúsító szervezet képviselőit és hozzáállásukat a tanúsítási kérdésekhez. Ami ennél is fontosabb, hogy jópár ügyfelünkkel találkozhattunk személyesen is! Köszönjük nekik és az összesen majd 200 főnyi résztvevőnek, hogy ott voltak  a konferencián és meghallgattak bennünket!

2013-11-15 - Sándor jános

vissza

gradient