Az élelmiszerbiztonsági rendszerek ötvözik a terméktanúsítás és az irányítási rendszerek követelményeit és eljárásait, így meglátásunk szerint határterületet képeznek a terméktanúsítás és a rendszertanúsítás között. Társaságunk az alábbi rendszerek tanúsítását szervezi és végzi:
- HACCP rendszerek ellenőrzése a Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. előírása szerint és megfelelés esetén igazoló okirat kiállítása (nem akkreditált státuszban).
- IFS, BRC rendszerek tanúsításának megszervezése, szakértőink és auditoraink révén az azokban való közreműködés az LVA (Ausztria) és az ISACert (Hollandia) bevonásával.
- Gyártmánylapok ellenőrzése, technológiai utasítások felülvizsgálata.
Töltse le, töltse ki és küldje el nekünk a megfelelő adatlapunkat (IFS BRC ajánlatkérő adatlap vagy HACCP ajánlatkérő ), hogy megfelelő ajánlatot adhassunk élelmiszerbiztonsági rendszere tanúsításához!